A Leier Autó Kft. koronavírussal kapcsolatos tájékoztatója

Kedves Ügyfeleink!A koronavírus járvány miatt kialakult rendkívüli helyzet vonatkozásában az alábbiakról szeretnénk Önöket tájékoztatni:A Leier Autó Kft. számára nagyon fontos Ügyfeleink kiszolgálása, melyet az aktuális helyzetben is szeretnénk biztosítani mindaddig, amíg a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ezt számunkra is lehetővé teszik.Szerviz előjegyzési időpontjainkat továbbra is tartani kívánjuk, ezzel is támogatva Ügyfeleink mobilitását.
Leier

A kiszolgálás elvárt színvonalának biztosítása érdekében kérnénk szíves együttműködésüket az alábbiak vonatkozásában:

  • Kérjük, szíveskedjenek a lefoglalt időpontokat betartani, ezáltal is elkerülni a munkafelvételen kialakulandó tömeget.
  • Szerviztanácsadóink a munkafolyamatokat előkészítik, ezáltal igyekszünk a lehető legrövidebb időre szorítani a közvetlen, személyes kontaktust.
  • Köhögéssel, náthával, légzőszervi tünetekkel, továbbá koronavírus szempontjából fertőzött területekről érkező ügyfeleinket (amennyiben fertőzött területen tartózkodott 14 napon belül) kérjük, mellőzzék a szalon látogatását.
  • Az épület fertőtlenítő takarítását folyamatosan végezzük, illetve a szervizelt gépjárművek fertőtlenítésére is különös figyelmet fordítunk.
  • A szokásos társasági érintkezés megszokott formáit (pl. kézfogás) mindannyiunk védelme érdekében kérjük mellőzni!
  • Gépkocsi átvétellel kapcsolatban felmerülő kérdéseikre kollégáink szívesen állnak rendelkezésükre telefonon és e-mailben. Személyes gépjármű átadás/átvétel esetén higiénikus körülményeket biztosítunk, ameddig ezt a vonatkozó rendelkezések számunkra lehetővé teszik.
  • A Galéria kávézó szolgáltatásait átmenetileg szüneteltetjük.

Kollégáink a jogszabály által biztosított keretek között szívesen állnak az Önök rendelkezésére, hogy a lehetőségekhez képest a korábbi, megszokott színvonalon tudjunk Önöknek segíteni a felmerülő kérdések, problémák vonatkozásában.


Szeretnénk egyidejűleg tájékoztatni Önöket, hogy kapacitásunk az elkövetkező időszakban csökkenhet, előjegyzési határidőink meghosszabbodhatnak.


Lehetőségeinkhez képest a munkafolyamataink fenntartása érdekében megtesszük a szükséges intézkedéseket, átszervezéssel a felmerülő problémákat igyekszünk megoldani, azonban a rajtunk túlmutató járványügyi helyzet hatásait minden esetben (pl. alkatrészellátás, új gépjárműszállítás, stb.) nem tudjuk kiküszöbölni.


További felmerülő kérdéseik esetén szívesen állunk rendelkezésükre ismert elérhetőségeinken!

Megértésüket, türelmüket és támogató együttműködésüket előre is köszönjük!

A Leier Autó Csapata