Leier Autó Pápa Hírek

Aktuális híreink

 • SKODA ENYAQ Coupé iV
  Újdonság a ŠKODA-ról 2022.01.02.

  ENYAQ Coupé iV: premier január 31-én

  Bejelentették, hogy az új elektromos modell, az ENYAQ COUPÉ iV az év elején mutatkozik be hivatalosan.

 • SKODA - egymilliomodik fa ültetése
  Újdonság a ŠKODA-ról 2021.10.27.

  Egymillió fa: A ŠKODA Auto mérföldkőhöz érkezett az „Egy autó, egy fa” elnevezésű kezdeményezésénél

  A 2007-ben indult "Egy autó, egy fa" elnevezésű vállalati társadalmi felelősségvállalási (Corporate Social Responsibility - CSR) program keretében a ŠKODA AUTO elültette az egymilliomodik fát Mladá Boleslavban. Minden Csehországban kiszállított jármű után az autógyártó egy facsemetét ültet. A fenntarthatóság és környezetvédelem elkötelezettjeként a vállalat számos más projektet is indított nemzetközi gyártási helyszínein.

 • SKODA Auto
  Újdonság a ŠKODA-ról 2021.10.20.

  Elektromobilitási központ lehet Csehország a ŠKODA AUTO segítségével

  Herbert Diess, a Volkswagen AG igazgatótanácsának elnöke és Karel Havlíček, Csehország miniszterelnök-helyettese és az ipar, kereskedelem és közlekedés területéért felelős miniszter hétfőn Prágában találkozott. A megbeszélés középpontjában - az elektromobilitással összefüggésben - a helyi autóipar jövőbeni lehetőségei álltak.

 • Százezredik legyártott iV a SKODA gyárában
  Újdonság a ŠKODA-ról 2021.09.01.

  A ŠKODA legyártotta a százezredik iV modellt

  A ŠKODA AUTO anyagyárában legördült a gyártósorról a százezredik iV-modell - egy ENYAQ iV. A ŠKODA AUTO 2030-ig még legalább három új, teljesen elektromos modellt vezet be a piacra.

 • SUPERBRANDS DÍJAS MÁRKA LETT A ŠKODA
  Újdonság a ŠKODA-ról 2021.07.19.

  SUPERBRANDS DÍJAS MÁRKA LETT A ŠKODA

  Újabb rangos elismerést tudhat magának a ŠKODA Magyarországon: ezúttal a Superbrands nívós zsűrije tartotta méltónak a márkát a Superbrands díjra. A ŠKODA számára azért fontos ez a megtiszteltetés, mert ez is bizonyítja, hogy kiemelkedő hatékonysággal, töretlen lelkesedéssel és elhivatottsággal építi a márkát az országban.

 • MLADÁ BOLESLAV-I FŐÜZEMÉBEN A ŠKODA MEGKEZDTE AZ ÚJ FABIA GYÁRTÁSÁT
  Újdonság a ŠKODA-ról 2021.07.15.

  MLADÁ BOLESLAV-I FŐÜZEMÉBEN A ŠKODA MEGKEZDTE AZ ÚJ FABIA GYÁRTÁSÁT

  A ŠKODA AUTO Mladá Boleslav-i főüzemében július 12-én legördült a szerelőszalagról a FABIA negyedik generációjának első példánya. A népszerű kisautó negyedik nemzedéke számára széleskörűen átalakították a gyártósorokat, a szükséges beruházások összege összesen elérte a 110 millió eurót. Első ízben épül a FABIA a Volkswagen Csoport MQB-A0 moduláris keresztmotoros platformjának műszaki alapjaira, s kategóriája legtágasabb térkínálata mellett még színvonalasabb kényelem, valamint számos új biztonsági és vezetői segédrendszer választéka jellemzi. A FABIA így minden adottsággal rendelkezik ahhoz, hogy folytassa elődei sikerét: 1999-es bemutatkozása óta a ŠKODA több mint 4,5 milliót szállított ki kisautójából ügyfeleinek, amely így az OCTAVIA mögött a márka második legsikeresebb modellje.

 • ŠKODA ENYAQ iV
  Újdonság a ŠKODA-ról 2021.06.26.

  ÁRAM ALATT – BIZTONSÁGBAN AZ ELEKTROMOS AUTÓKBAN IS

  Biztonságuk tekintetében sem maradnak el semmiben a hagyományos hajtásrendszerű autóktól az olyan tisztán elektromos járművek, mint például az új ŠKODA ENYAQ iV - erre az eredményre vezettek a balesetkutatók és biztosítótársaságok tanulmányai és tesztjei.

 • SKODA KAROQ
  Újdonság a ŠKODA-ról 2021.05.14.

  Jelentősen növelte kiszállításait és eredményét az első negyedévben a ŠKODA AUTO

  2021 január és március vége között 7,2 százalékkal, 249 600 járműre növelte globális ügyfélkiszállításait a ŠKODA AUTO a tavalyi év azonos időszakához képest. Az árbevétel 5,049 milliárd eurót tett ki, ami 4,1 százalékos növekedést jelent az előző év ugyanezen időszakához viszonyítva. A ŠKODA AUTO Csoport* 448 millió eurós működési eredménye 46,1 százalékkal haladja meg az előző év megfelelő időszakáét, miközben árbevétel-arányos nyeresége magas, 8,9 százalékos szintet ért el. A vállalatnál ezzel folytatódtak 2020 második felének kedvező folyamatai.

 • Megújult ŠKODA KODIAQ
  Újdonság a ŠKODA-ról 2021.04.29.

  Bemutatkozott a megújult ŠKODA KODIAQ.

  Egy sikeres modellhez mindig kényes dolog hozzányúlni, márpedig a KODIAQ a ŠKODA egyik sikermodellje. Megjelenése óta több, mint 600.000 darab talált már gazdára. Halogatni viszont mégsem lehetett a dolgot, hiszen a bemutatkozása alatt eltelt időben a versenytársak sem aludtak.

 • Eniaq
  Újdonság a ŠKODA-ról 2020.10.02.

  MINDEN AZ ÚJ ŠKODA ENYAQ IV-RÓL

  Szeptember elsején bemutatkozott a ŠKODA legújabb modellje, az ENYAQ iV. Összeszedtünk mindent, amit tudni szeretnél róla.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.